De laatste berichten van Facebook

Gefeliciteerd Prins Ruud en Adjudant Rien van de @haaikneuters! Op jullie kunde bouwe. #55jaor #CVdeP #alaaf
(jeugd)Prinsenbal bij de #Knopspeldjes! Gefeliciteerd prins Niek, prinses Lieke, adjudant Tom en bodyguard Gijs! #CVdeP #alaaf
REMINDER | Morgen (10 februari) tussen 16.00 en 18.00 uur is de kaartverkoop van het Dwèèle op carnavalsdinsdag!

Let op, er zijn twee huifkarren geregeld, dus is er plaats voor maximaal 80 personen, vol = vol!

⌚️ 16.00 - 18.00 uur
🏠 Café Ome Toon
💶 € 20,00 per persoon (contant, géén pin!)
🍺 Lunch, drank en diner in de huifkar inclusief
🔊 Muziek onderweg door DJ Oki-Doki 😉
🚫 Deelname vanaf 18 jaar en ouder

💙💛
En de prinsenwagen is weer in het Pinnekleuversgat! Kunnen we um weer oppoetsen, muziek opbouwen, confetti kanonnen weer in bedrijf stellen, etc. ##CVdeP #prinsenwagen #gezellig
Cafe Carnabal bij @cvdestopnaolden! Huppakee. #CvdeP #enRoelenJose #alaaf
PROGRAMMA 2019 | Check snel het carnavalsprogramma van CV de Pinnekleuvers! Carnaval in het Pinnekeuversgat (Biest-Houtakker) voor jong en oud in onze Residentie Café Ome Toon.

Let op, voor het carnavalsontbijt op zondag moet je jezelf opgeven en voor de dwèèltoer op dinsdag moet je kaartjes kopen. Check snel onze website voor meer informatie hierover (klik op programma).
FILM ZÊVERAVONDEN | Vanaf nu staat de film van de zêveravonden op onze website! Trots op de zêveraars uit ons durpke: Peter Vingerhoets Janneke de BeerWillem Weijters en Koen Van Lith. Kijk snel voor deze mooie videoregistratie op https://www.pinnekleuvers.nl/fotos-zeveravonden-2018 of klik op de volgende link: https://www.pinnekleuvers.nl/fotos-zeveravonden-2018 #trots #tonpraten #CVdeP
't Bijl bij Prins Ties hangt op de schoorsteen! #CVdeP
Nieuw in het carnavalsprogramma van CV de Pinnekleuvers is de huifkarrentocht! Deze gaat plaatsvinden op carnavalsdinsdag 5 maart. Wat is de bedoeling van deze middag?

We verzamelen allemaal om 11:45 bij Ome Toon. We vertrekken dan richting Moergestel om ergens te gaan lunchen. Want zoals u weet is een goede bodem een vereiste met carnaval. Vervolgens gaan wij wat kroegen af en willen we rond 18:30/19:00 uur terug zijn in onze residentie. Op weg naar onze residentie zullen wij rondgaan met eten zodat u bij terugkomst direct door kunt gaan om de laatste uurtjes van onze prins goed te vieren.

Wij verwachten een grote opkomst en daarom hebben wij ervoor gekozen om kaartjes te verkopen voor deze spetterende middag. U kunt deze gewilde kaarten bemachtigen op zondag 10 februari van 16:00 tot 18:00 uur bij Café Ome Toon. De kosten zijn € 20,- p.p. en dit dient direct contant betaald te worden als u een kaartje komt kopen. Dus kom op tijd want op = op!

Let op! Deelname is vanaf 18 jaar en ouder.

Wat zit er allemaal inbegrepen in de prijs?
- Lunch
- Diner
- Drank onderweg
- Muziek

Het enige dat u deze middag zelf dient te bekostigen zijn de drankjes in de kroeg.
|| L I K E & W I N ||
Wil jij kans maken op 10 munten🍻...... èn een meet & greet met dè party DJ van dit moment dj Jantje?
Deel & Like dit bericht en be there 🤘🏻 op Zotte Zondag bij CV duuhhhh Pinnekleuvers!😆
#djjantje #johnnypurple #gotcha #zottezondag
55 Jaor @haaikneuters! Ons cadeau voor jullie de originele (!) krant waarin de oprichting vermeld wordt en de eerste Prins Kneuter wordt voorgesteld. #historie #5x11 #alaaf
55 Jaor @haaikneuters! Pficiat! We vatten er dalijk nog ene op! #5x11 #alaaf prinskneuterdnirste
Verentijd! #carnaval #ligdegijderalaaf
Prinsenreceptie Beekse Carnaval De Pezerikken! Prins Cis en Adjudant Pim, van harte! #carnaval #alaaf #ligdegijderalaaf
D J J A N T J E
Komende carnaval breekt deze upcoming Party DJ de tent af in het Pinnekleuversgat op Zotte Zondag!
🎧Be there✔
#djjantje #zottezondag #cvdepinnekleuvers #partydj #slopentotdegrond

https://youtu.be/7k21H1QcVnM
Wij feliciteren Prins Celleke en President Rikkert!
Prinsenbal @cvdedurdauwers!
OPGAVE OPTOCHT

Ook dit jaar heeft CV de Pinnekleuvers de Carnavalsoptocht weer op het programma staan. Op zaterdag 2 maart 2019 zal de optocht om 13.30 uur van start gaan vanuit het Vossenhol.

Wil je zelf, met je (vrienden)groep, klas of buurt meedoen? Vul dan het opgaveformulier in op de website van CV de Pinnekleuvers. Op dit formulier kun je ook aangeven of je wel of niet op zondag 3 maart in het Pezerikkengat meedoet.

Het digitale opgaveformulier vind je op www.pinnekleuvers.nl/inschrijven-optocht Of ga naar www.pinnekleuvers.nl en klik op de opgave-button.

“Opgeven kan, in verband met het geplande jury-overleg, tot en met zaterdagmiddag 23 februari 17:00 uur!”


Met Carnavaleske groet,

Namens de Optochtcommissie,
Bart van Kollenburg
André van de Pas
Wisten jullie dat we Openbaar Carnaval in het Pinnekleuversgat zeker niet kunnen vieren zonder de (financiële) steun van onze sponsoren?

De ondernemers uit de Biest steunen de Carnaval in grote getalen. We hebben namelijk wel 47(!) 'Vrienden Van...' sponsoren.

Daarnaast hebben we ook 10 STER-Sponsoren, te weten: Autoservice Biest-Houtakker, Koelservice Biggelaar, Heesters Grondverzet, KVB Metaalbewerking, Stal van Hoof, Pistorius Elektrotechniek, J. vd Staak Grond- en Straatwerk, Van Gerven Installatie Service, Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker en Alex Wijten Schilderwerken.

Daar zijn we erg trots op en willen deze sponsoren hartelijk danken voor hun steun.
Heb je onze nieuwe website al gezien? Check snel www.pinnekleuvers.nl!

Wij zijn blij met de hulp van